Home

Theatervoorstelling ‘Onderweg’

Mondial, als initiatiefnemer van de Apeldoornse Eerlijk Winkelen Route nodigt u van harte uit om de voorstelling ‘Onderweg’ van theatermaakster Mareille Labohm bij te wonen in CODA Museum/centrum  Apeldoorn; op donderdag 10 oktober om 16.00 uur. De voorstelling is gratis toegankelijk.

Mareille maakte een zoektocht door Europa naar de mogelijkheid om een zelfvoorzienend leven te leiden. In haar theatervoorstelling neemt zij en gitarist Frans Stukke u aan de hand van filmbeelden mee op die reis. Met verve vraagt zij aandacht voor duurzaamheid, en doet direct en indirect een appèl op ons bewustzijn. 

De Eerlijk Winkelen route bestaat dit jaar 5 jaar. Ruim 40 fair trade ondernemers in Apeldoorn zijn aangesloten waarbij duurzaamheid, fair trade en maatschappelijk bewustzijn hoog in het vaandel staan.

Zie ook de informatie op Apeldoorn Binnenstad in verband met de Green Week, week van de duurzaamheid.

 

Mondial presenteerde op 14 sept 2019:

Afrika Festival Apeldoorn

in Gigant

Luister naar het interview op RTV Apeldoorn


Op 14 maart 2019is er tijdens de bijeenkomst café Mondial met als thema ‘vluchtelingen’ geld ingezameld voor vluchtelingen in Libanon.
Het bestuur heeft het ingezamelde bedrag iets aangevuld om tot een rond bedrag te komen van €1000,-.
Dit bedrag zal ten goede komen aan vluchtelingen in Libanon.
Dank voor al uw steun!

 

Nieuwsbrieven

ML foundation okt 2019

Outreach Support najaar 2019

WHOE aug 2019

Leprazending juli 2019
Zie ook: Noodhulp Overstromingen Bangladesh

Amma Lamai Tine Haaima mei 2019

Inca Educa mei 2019

Let´s Care juni 2019

 

Stichting Mondial zoekt met spoed een secretaris, een beleidsmedewerker en twee bestuursleden voor haar bestuur. Belangstelling? Meer info.