Evenementen

Als koepelorganisatie bundelen we de krachten en staan we Apeldoornse organisaties en hun vrijwilligers bij om aandacht te vragen voor hun activiteiten. Dit doen wij door het organiseren van events en ondersteuning bij de pr- en communicatieactiviteiten van de aangesloten organisaties.

Stichting Mondial voert hiermee taken uit voor de gemeente Apeldoorn die voortvloeien uit het doel: Het betrekken van de Apeldoornse bevolking bij mondiale vraagstukken, mensenrechten en ontwikkelingssamenwerking. Op deze manier kan ‘de Apeldoorner’ iets doen tegen armoede, onrecht enz.

Naast die van de aangesloten organisaties organiseert het bestuur van Stichting Mondial eigen events. Wilt u weten welke events er zijn geweest? Kijk hieronder voor een korte impressie.

Nieuwjaarsontmoeting 2020 – vrijdag 17 januari

Op vrijdag 17 januari jl. heeft het bestuur samen met aangeslotenen en geïnteresseerden het nieuwe jaar ingeluid bij Loods 17 van Foenix Apeldoorn. ‘omkijken’ is het motto en daarmee is Stichting Mondial het jaar begonnen als uitgestoken hand voor Apeldoorners die ter plekke en in de wereld goed willen doen. Doet u dit jaar ook mee?

Klik hier voor de uitgebreide terugblik en foto’s.

 

Café Mondial – maart 2019

In maart 2019 organiseerde Mondial een avond die in het teken stond van vluchtelingen. Er werd een bedrag opgehaald voor hulp aan mensen in een vluchtelingenkamp in Syrië.